Aircondition service i Ringe nær Svendborg

Aircondition service nær Svendborg og Odense

Godt indeklima med aircondition service

Søger du efter aircondition service i omegn af Odense, Svendborg og Ringe? Så er du kommet til det rigtige sted. Midtfyns Bremse- og Koblingsservice (MBK) / Midtfyns Auto- & El-værksted kan nemlig hjælpe med at yde service på dit airconditionanlæg.

Indeklimaet i din bil er lige så vigtigt som indeklimaet i dit hus. Det betyder, at dit airconditionanlæg i bilen skal serviceres jævnligt, så du er sikker på altid at have ren og frisk luft i bilen.

Specialister i service af airconditionanlæg

Hos Midtfyns Bremse- og Koblingsservice (MBK) og Midtfyns Auto- og El-værksted er vi specialister i servicering af aircondition i biler. Vi kan både stå for service på ældre typer anlæg og på de helt nye. Vores bilværsted kan hjælpe med det meste, og vi kan også skaffe diverse reservedele.

Autoværkstedet har mange års erfaring inden for branchen, og vi sørger altid for at yde en god service for vores kunder. Som kunde hos os bliver du altid mødt med et smil. Vores kunden er i centrum, og vi gør altid vores bedste for at løse opgaverne så effektivt som overhovedet muligt.

Hvad indebærer service af aircondition?

Når vi laver service på anlægget i din bil, skifter vi pollenfiltret, så der ikke er allergifremkaldende partikler, der kan sendes rundt i kabinen. Dernæst laver vi en fuldstændig rensning af systemet, så du er sikker på, at også alle bakterier er fjernet.

For din egen sundheds skyld anbefaler vi, at du får serviceret og renset airconditionanlægget i din bil hvert år.

Dernæst anbefaler vi, at du, hver anden gang du får lavet aircondition service, også får trykprøvet og efterfyldt systemet for optimal drift.

Kontakt os for aircondition service i Ringe nær Svendborg – Skarpe priser på service af dit klimaanlæg

Skal vi sørge for din aircondition service? Hos Midtfyns Bremse- og Koblingsservice og Midtfyns Auto- og El-værksted i Ringe nær Svendborg og Odense finder du altid skarpe priser på service af aircondition. Du er altid velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til (+45) 62 62 13 52 eller sende en mail til ma@midtfynsbremse.dk. Lad os klare opgaven for dig.

Kontakt os i dag

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at skrive til os eller ringe direkte på (+45) 62 62 13 52.

Kontakt os i dag

(+45) 62 62 13 52
ma@midtfynsbremse.dk