Bilpleje i Ringe nær Svendborg

Alt i bilpleje hos MBK i Ringe nær Svendborg

For gør-det-selv-manden og bilentusiasten

Søger du diverse produkter til bilpleje i Ringe eller i nærheden af Svendborg? Hos Midtfyns Bremse og Koblingsservice (MBK) kan vi tilbyde alt til gør-det-selv bilpleje i vores butik i Ringe. Vi har mange produkter af høj kvalitet.

Alt til bilpleje

Skruer du selv i biler derhjemme – og mangler du værktøj? Mangler du olie eller et oliefilter, et lade-apparat eller bare en reservedunk? Er du på udkig efter lækkert ekstraudstyr til din bil, moderne navigation eller andet? Du finder det hele og meget mere hos MBK – Midtfyns Bremse- og Koblingsservice.

Vores forretning ligger i Ringe, og vores kunder kommer fra Odense, Ringe, Svendborg og resten af Midtfyn – og tæller alt fra private bilentusiaster og gør-det-selv-folk til professionelle automekanikere.

Stort udvalg og gode priser

Når vi taler bilpleje, mener vi det i den bredest tænkelige forstand. Det betyder, at vi altid har et stort udvalg af produkter til bilpleje. Som grossistvirksomhed bestiller vi store partier varer hjem ad gangen, og det afspejler sig i vores skarpe og konkurrencedygtige priser – som kommer dig som kunde til gavn.

Vi har det, du skal bruge til bilpleje

Har du brug for bilpleje nær Ringe og Svendborg og søger du bestemte produkter, ekstraudstyr eller værktøj? Så er du velkommen til at ringe (+45) 62 62 13 52 eller skrive til os på: ma@midtfynsbremse.dk. Du kan komme forbi vores salgslokaler nær Svendborg/Odense, nærmere bestemt i Ringe. Vi hjælper dig også gerne med rådgivning og valg af de rigtige produkter til pleje af din bil.

Kontakt os i dag

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at skrive til os eller ringe direkte på (+45) 62 62 13 52.

Kontakt os i dag

(+45) 62 62 13 52
ma@midtfynsbremse.dk