Om os

Hvem er vi

Midtfyns Auto & El Værksted er et professionelt autoværksted i Ringe. Værkstedet er ejet og drives til dagligt af Mikael Andersen, som siden 2007 har brugt sin passion for biler til at sikre kunderne den bedste service inden for reparation, service, salg af reservedele, trailere og meget mere. Autoværkstedet består i dag af 8 medarbejdere, med mange års erfaring det er med til og sikre en optimal løsning for dig og din bil

Dit lokale Autoplus værksted

Hos Midtfyns Auto er vi stolte af at kunne kalde os Autoplus samarbejdspartner. Dette betyder, at du som kunde hos os altid er sikret den bedste service. Vi servicerer og reparerer altid alle bilmærker i overensstemmelse med bilfabrikanternes specifikationer. Du kan altså trygt overlade din bil til os – så sørger vi for, at du hurtigt er tilbage på vejene igen!

Mere end bare et autoværksted

Som kunde hos Midtfyns Auto bliver du altid mødt med et smil. Hos os er kunden i centrum, og vi gør altid vores bedste for at løse opgaverne så effektivt som overhovedet muligt. Med vores mange års erfaringer og brede viden står vi klar til at hjælpe med råd og vejledning. Vi sørger for at give vores kunder det fulde overblik over forløbet, så alle parter er enige. Hos Midtfyns Auto får du altså hele pakken; god og professionel service, mange års erfaring og et stort smil med på vejen.

Kontakt os i dag

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at skrive til os eller ringe direkte på (+45) 62 62 13 52.

Kontakt os i dag

(+45) 62 62 13 52
ma@midtfynsbremse.dk