Reparation af bil

Vores værksted

På vores autoværksted tilbyder vi professionel service og reparation af alle biler – uanset mærke og årgang. Derudover reparerer vi også campingvogne, trailere og veteranbiler. Så uanset om der er tale om et dækskifte, serviceeftersyn eller større reparationer, så er du kommet til den rette! Vi har mere end 40 års erfaring og er altid klar med råd og vejledning, så du er sikret det bedste resultat.

Salg og montering af ekstraudstyr

Nogle gange har man købt en bil, som lige mangler dét ekstra for at dække ens behov. Derfor tilbyder vi en lang række ekstraudstyr til din bil bl.a. fra Avant DENMARK dansk biludstyr. Alt vores ekstraudstyr er af høj kvalitet, og vi monterer med glæde, så du kan tage det i brug med det samme. Du kan se et overblik over alt vores ekstraudstyr i tabellen nederst på siden.

Stort udvalg af reservedele

Vi har altid et stort udvalg af reservedele på lager, så din bil kan blive repareret så hurtigt som muligt. På denne måde sikres du en hurtig service og undgår at skulle undvære bilen i en længere periode. Vi står altid klar til at vejlede og fortælle om de forskellige reservedele, så du hele tiden har overblik over forløbet.

Kontakt os i dag

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at skrive til os eller ringe direkte på (+45) 62 62 13 52.

Kontakt os i dag

(+45) 62 62 13 52
ma@midtfynsbremse.dk